Thor Ragnarok special toont leven Thor in Australië

  Thor en Hulk waren beide afwezig tijdens Avengers Civil War. Marvel heeft in een komische Thor Ragnarok special uitgelegd wat Thor al die tijd gedaan heeft. Die video heeft nou een vervolg.

  In augustus 2016 bracht Marvel een video de wereld in die via een mockumentary vertelde wat Thor al die tijd heeft gedaan terwijl Captain America en Iron Man aan het vechten waren. Een tweede video zat inbegrepen bij de Digital HD versie van Doctor Strange en is nou ook hierboven te bekijken.

  In de Thor Ragnarok special leven Thor en Darryl nog steeds samen. Thor probeert zijn deel van de huur te betalen met geld van zijn eigen planeet en Darryl gaat er tegen in. Darryl vindt dat Thor een baantje moet zoeken, wat bij Thor niet goed valt. Lang verhaal kort, Thor begint zijn spieren te flexen.

  Thor Ragnarok special is een vervolg

  In de eerste video zagen we hoe Thor zich moest aanpassen aan een leven op aarde. Dat ging hem iets minder makkelijk af dan gedacht. Ook zien we hem uitreiken naar de andere leden van de Avengers, die Thor zielig achterlaten in Australië. Het leverde een mooie video op die bij fans goed in de smaak viel en nu dus tot een vervolg heeft geleid.

  Thor Ragnarok zal in november van dit jaar uitkomen. In de film neemt Thor het onder andere op tegen de Hulk. De film zal ook een eerste aanwijzing hebben naar de Planet Hulk verhaallijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.