Thor Ragnarok release een maand te vroeg door fout iTunes

  Door een blunder van iTunes was het mogelijk om Thor Ragnarok een maand voor de officiële release te kunnen kijken. Deze foutieve Thor Ragnarok release heeft ervoor gezorgd dat de film massaal illegaal aangeboden wordt online.

  Disney/Marvel

  Thor Ragnarok zou eigenlijk pas op 19 februari uitkomen op iTunes, maar mensen die MoviesAnywhere of Vudu gebruikten om de film voor te bestellen konden al meteen de film al in HD bekijken. De fysieke release van Thor Ragnarok komt pas op 7 maart, dus deze fout laat mensen de film veel eerder zien.

  Foute Thor Ragnarok release zorgt voor bergen illegale downloads

  Nadat het nieuws bekend werd, hebben honderden mensen de film gedownload en daarna illegaal aangeboden op torrentsites als The Pirate Bay. De release van de film kwam origineel aan het licht op Reddit, in een post die later weer verwijderd werd. Het is niet bekend waardoor de film eerder bekeken kon worden en of het om een technische fout of een hack zou gaan.

  Eén van de hackers heeft laten weten dat ze 10 uur bezig zijn geweest om de bescherming van de film af te halen en dat er één account geband is. Apple en Marvel hebben nog niet gereageerd op het debacle. Iedereen die de film legaal wil kijken, zal nog wel even moeten wachten. De film komt pas volgende maand officieel uit.

  Wil je meer weten over Thor Ragnarok, dan kun je onze Thor Ragnarok review lezen. Voor fans die de film al hebben gezien, bespreken we de toekomst van de franchise in ons artikel met Thor Ragnarok spoilers. Ook hebben we Karl Urban mogen interviewen over de film!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.