Thor Ragnarok foto's tonen kortharige Thor

  De eerste officiële Thor Ragnarok foto's zijn naar buiten gebracht. Op deze foto's is Thor te zien zonder zijn weelderige lokken en zonder hamer. Ook is Jeff Goldblum als de Grandmaster te zien.

  Het tijdschrift Entertainment Weekly heeft een exclusieve eerste kijk gekregen op de opkomende Marvel film Thor Ragnarok. Op de verschillende foto's zien we onder andere Thor (Chris Hemsworth), Bruce Banner (Mark Ruffalo) en Loki (Tom Hiddleston). Ook krijgen we een eerste blik op nieuwkomers Valkyrie (Tessa Thompson), Hela (Cate Blanchett) en Grandmaster (Jeff Goldblum).

  Opvallend aan de Thor Ragnarok foto's is dat Thor niet langer zijn kenmerkende lange haren heeft. Voor Ragnarok heeft de Noorse god een korter kapsel genomen. Qua wapens laat Thor een knuppel en twee zwaarden zien, maar zijn trouwe hamer Mjölnir is nergens te bekennen. Alle Thor Ragnarok foto's kun je bekijken op de website van Entertainment Weekly.

  Thor Ragnarok foto's tonen ook de Grandmaster

  Jeff Goldblum speelt de Grandmaster in Thor Ragnarok, een van de oudste levende wezens in het universum. De Grandmaster spendeert zijn tijd door een soort Olympische Spelen te organiseren voor de sterkste personages in het universum. In Thor Ragnarok zullen Thor en de Hulk meedoen met deze strijd.

  Thor Ragnarok volgt enigszins de Planet Hulk verhaallijn. In dit verhaal is de Hulk een gladiator op de planeet Sakaar. Hier moet hij vechten tegen aliens voor het vermaak van de Grandmaster. In de opkomende Marvel film zullen we ook enkele van deze gevechten te zien krijgen.

  Marvel line-up met Thor, Spider-Man en Guardians of the Galaxy 2

  Thor Ragnarok verschijnt op 3 november in de bioscopen. Daarvoor brengt Marvel nog Guardians of de Galaxy 2 en Spider-Man Homecoming uit. Guardians of the Galaxy 2 komt op 5 mei uit en een paar maanden later komt op 7 juli de nieuwe Spider-Man film uit. Dit wordt de eerste Spider-Man film met acteur Tom Holland als Peter Parker.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.