Thief film in de maak

  Er wordt een film Thief ontwikkeld door Vertigo en Prime Universe. De game wordt geproduceerd door Adrian Askeriah en Roy Lee. Zo is te lezen op de website The Tracking Board.

  Veel informatie over de film is er nog niet, behalve dat die geïnspireerd zal zijn op de Thief franchise. Dat houdt in dat het verhaal draait om hoofdrolspeler Garrett, de bekende dief. Hij leeft in een middeleeuwse steampunk City en staat bekend als een sarcastische antiheld.

  De laatste Thief game verscheen in februari dit jaar en kreeg van ons een welverdiende 8 in de recensie. Daarin was onder meer het volgende te lezen:

  "Het leukste aan Thief is om stealth te werk te gaan en per situatie te bekijken wat je doen moet. Overal lopen bewakers rond en hoewel Garrett wel een paar klappen kan uitdelen, bezwijkt hij toch echt snel en is een man tot man gevecht geen aanrader."

  Stealth zal ook centraal staan in de film. Iets waar Askeriah niet vies van is, want in 2007 produceerde hij al de Hitman film. Ook een film die gebaseerd is op een videogame franchise. Het is nog niet bekend wanneer de Thief film precies zal verschijnen.

  Thief

  Verkijgbaar vanaf 28 february 2014

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.