The Witness game is tijdelijk gratis in de Epic Games Store

  De afgelopen twee weken hebben gebruikers van de Epic Games Store de game Oxenfree gratis kunnen downloaden. De aankomende twee weken wordt er plaats gemaakt voor een nieuwe game, namelijk The Witness. Hierna zal een nieuwe titel gratis worden voor twee weken.

  The Witness is een puzzelspel dat ontwikkeld is door Thekla Inc. en kwam in januari 2016 uit voor de PlayStation 4 en PC. Later kwam de titel ook naar IOS en de Xbox One. The Witness is een singleplayer avontuur-titel, waar je meer dan 500 puzzels kan oplossen. Je bevindt je op een mysterieus eiland, dat je moet verkennen door een groot aantal puzzels op te lossen.

  The Witness is een puzzelgame, waarin niets is wat het lijkt. De doolhoven worden steeds moeilijker en er komen steeds meer manieren waarop jij een puzzel kan oplossen. In de titel kun je doen wat je maar wilt, zo maakt het niet uit in welke volgorde je de puzzels op het eiland maakt. Later kun je nog terugkomen voor een puzzel die je eerst te moeilijk vond.

  The Witness screenshot

  Tot wanneer is The Witness game gratis?

  The Witness is tot en met 18 april gratis te downloaden in de Epic Games Store. Hiervoor moet je een actief account hebben aangemaakt in de winkel. Als deze periode van 2 weken is afgelopen zal er een nieuwe game gratis te downloaden zijn. Na The Witness zal vanaf 18 april Transistor gratis te downloaden zijn.

  In Transistor speel je als de zangeres Red die een groot zwaard genaamd Transistor vindt. Dit zwaard kan zelfs praten en weet bijna alles over Red. Hierdoor neemt zij het zwaard mee en belandt zij in een strijd tegen het kwaadaardige leger genaamd de Process. Waar je in The Witness vrij bent om te gaan en staan waar je maar wilt, is Transistor een redelijk lineair proces, wat er fenomenaal uit ziet.

  The Witness

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.