The Witcher trailer kondigt releasedatum aan

  Lang hebben we moeten wachten, maar nu kunnen we eindelijk genieten van de eerste volledige trailer voor The Witcher die op Netflix te zien zal zijn. Naast de trailer krijgen we ook een releasedatum van 20 december in onze schoot geworpen. Je kunt hier de trailer van The Witcher bekijken, waar Henry Cavill schittert als Geralt of Rivia.

  Netflix

  Toen er voor het eerst sprake was dat Henry Cavill de rol van Geralt of Rivia zou gaan vertolken, was het publiek verdeeld of hij wel bij de rol zou passen. Nadat je de nieuwe trailer van The Witcher hebt gezien, denken wij wel dat al jouw twijfels misschien verdwijnen. Zelfs de stem van Cavill klinkt als de game-versie van het geliefde personage.

  In de trailer krijgen we een blik op de krachten van Geralt, en natuurlijk ook de boze wezens, waar hij tegen moet vechten. Wat het volledige verhaal van The Witcher gaat worden, is nog niet compleet duidelijk. Tijdens het kijken van de trailer zien we wel verschillende karakters die een grote rol zullen gaan spelen tijdens het verloop van de serie.

  Wanneer komt The Witcher naar Netflix?

  Naast een trailer bomvol spektakel hebben we misschien ook het belangrijkste nieuws gekregen wat we wilden weten. Dit gaat namelijk om de releasedatum, die op 20 december 2019 zal zijn. Het is dus nog maar even wachten. Wat vind jij van de trailer voor The Witcher? Laat het ons weten in de comments.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.