The Witcher serie zal niet verder dan de boeken gaan

  De Netflix The Witcher serie heeft onlangs de eerste trailer gekregen die Geralt en een heleboel monsters belooft. De Netflix serie zal niet verder gaan dan de boeken van schrijver Andrzej Sapkowski. Dat maakte uitvoerend producent van de serie Lauren Schmidt Hissrich bekend gedurende een gesprek tijdens San Diego Comic-Con.

  Hissrich kreeg de vraag voorgeschoteld toen de pers vragen mocht stellen over de serie. Een journalist van The Wrap stelde toen de vraag of de serie ook inspiratie uit de games zou putten. Het antwoord van de producent daarop was kristalhelder:

  “Extreem lange termijn visie is nee, we gaan niet de spellen verfilmen”

  Vervolgens wijdde Hissrich uit door te melden dat er geen verwachting mag ontstaan over eventuele scenarios uit de populaire spellenreeks van CD Projekt RED. Als de serie ooit de boekenreeks voorbij gaat, dan nog zal er niet uit de gamefranchise geput worden. Beelden van de eenhoornscène uit The Witcher 3: Wild Hunt hoef je dus niet te verwachten.

  Op dit moment wordt er alleen nog maar gekeken naar het eerste seizoen van de Netflix-serie. Verder dan dat wil Hissrich nog niet denken. Natuurlijk zijn er wel plannen voor eventuele toekomstige seizoenen, maar eerst wil de producent kijken of de serie zo ver komt.

  Genoeg inspiratie in de boeken voor een lange The Witcher serie

  De boekenreeks van Poolse schrijver Sapkowski biedt potentieel al genoeg inspiratie voor een lange The Witcher-serie. Er zijn intussen acht boeken van de schrijver inclusief Sword of Destiny en The Last Wish, twee korte verhalenbundels.

  Mocht je de teaser trailer van The Witcher serie gemist hebben, dan kun je deze hierboven nog even terugkijken. Verder hebben wij natuurlijk al het The Witcher nieuws voor je op een rijtje staan.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.