The Witcher serie script voor eerste aflevering is af

  Het emotionele einde van The Witcher games kwam alweer enkele jaren geleden met de Blood and Wine DLC voor de derde Witcher titel. Maar dat er nog voldoende avonturen onverteld zijn, bleek al eerder toen Netflix een order plaatste voor een The Witcher serie. Het script van de eerste aflevering is volgens de schrijfster nu eindelijk af.

  De eerste aflevering, ook wel pilot genoemd, is een meetgraad. Scoort deze goed genoeg, dan kan er worden gewerkt aan de rest van het eerste seizoen.Maar als de kijkcijfers niet aan de verwachting voldoen, dan zal de stekker er zonder twijfelen uit worden getrokken. Een uitdaging voor scriptschrijvers dus om voldoende interessants in de pilot te verwerken, maar niet te veel dat niemand er meer een bal van begrijpt.

  The Witcher serie scriptschrijfster is bekend van Daredevil

  Goed om te weten dat het script deze keer in handen is van een ervaren schrijfster. Lauren Hissrich (op IMDb terug te vinden onder Lauren Schmidt) schreef onder andere mee aan de series Daredevil, The Defenders en Private Practice. Ervaring op het gebied van schrijven heeft ze dus zeker en aan haar tweets te zien doet ze ook haar best de Witcher personages zo goed mogelijk over te zetten naar het witte doek.

  Na de opsomming van de belangrijkste The Witcher personages en hun karaktertrekjes, volgt dan eindelijk de mededeling waar veel fans van The Witcher naar uitkijken: de bevestiging dat het script af is.

  Wanneer de serie daadwerkelijk zal worden gefilmd en welke acteurs en actrices er in de cast komen, is nog niet bekend. Aan de hand van het script zal pas worden gecast, dus dat kan nog even duren. Tot die tijd is het hopen en afwachten dat de personages uiteindelijk goed uit de verf komen en de avonturen van Geralt net zo goed zijn als die uit de drie games!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.