The Witcher Geralt of Rivia komt naar SoulCalibur VI

  Bandai Namco en CD PROJEKT RED hebben bekendgemaakt dat Geralt of Rivia uit The Witcher Geralt of naar SoulCalibur VI komt. De 3D vechtgame zal dit jaar nog uitkomen met het nieuwe speelbare personage.

  Iedereen die de Witcher games ooit heeft gespeeld kent al veel over het verhaal van Geralt. Het personage werd getraind bij de elite School of the Wolf en is een van de meest gevaarlijke monsterjagers ooit. Hij heeft super goede reflexen, kracht en kan uitstekend met zwaarden omgaan.

  The Witcher Geralt of Rivia

  In SoulCalibur VI zal Geralt gebruik maken van zijn kenmerkende vechtstijl uit The Witcher om vijanden te verslaan. Deze stijl is een combinatie van zwaardvechten, potions en gevechtsmagie.

  Om het af te maken heeft Doug Cockle net zoals in de The Witcher games de Engelse stem van Geralt ingesproken voor de nieuwe SoulCalibur VI. Verder krijgen gamers ook de mogelijkheid om te vechten in Kaer Morhen, de thuisbasis van de School of the Wolf.

  Bij de aankondiging van het personage is ook een trailer uitgebracht, deze is bovenaan de pagina te bekijken. Mocht je benieuwd zijn naar de game, lees dan onze SoulCalibur VI preview. De game komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.