The Witcher bordspel officieel aangekondigd

  The Witcher Adventure Game, een bordspel gebaseerd op de populaire Witcher serie, heeft eindelijk een uitgever. CD Projekt RED is de samenwerking aangegaan met Fantasy Flight Games, een gerenommeerd bedrijf in het maken van bordspellen. Vandaag is het bordspel officieel aangekondigd.

  In augustus 2013 kwam het eerste nieuws naar buiten over The Witcher Adventure Game tijdens de Gamescom in Duitsland. Daar werd een prototype van het spel getoond. Vooralsnog waren er, tot vandaag, geen nieuwe mededelingen over het bordspel gedaan. Nu is het spel dan eindelijk officiëel aangekondigd.

  Het spel is ontworpen voor twee tot vier spelers. Je kunt kiezen uit vier personages bekend uit de boeken en de games: Geralt, Triss Merigold, Yarpen Zigrin en Dandelion. Elk personage zal zijn doel op een andere manier bereiken, waardoor je het spel op vier verschillende manieren kunt spelen. Tijdens het spelen ontwikkel je vaardigheden door middel van ontwikkelingskaarten. Met het doen van quests word je uitgenodigd om monsters te verslaan en geld te verdienen, terwijl je op weg naar de overwinning verschillende personages uit de serie tegenkomt. Hoe je het spel precies wint, is nog niet duidelijk.

  Wie zich inschrijft op de officiële website wordt op de hoogte gehouden over toekomstige pre-orders. Naar verwachting ligt het bordspel dit jaar nog in de winkels.

  The Witcher

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.