The Witcher Anniversary: een video vol herinneringen

  The Witcher Anniversary was op zondag 3 september. De franchise bestaat nu 10 jaar, en Projekt CD Red heeft een nieuwe video uitgebracht om dit te vieren.

  De eerste game uit The Witcher-serie kwam uit in 2007 en dat is alweer 10 jaar geleden. Maar ondanks dat de franchise voorlopig geen grote nieuwe releases lijkt te krijgen heeft CD Projekt Red een video uitgebracht die terugblikt op de games uit de serie.

  The Witcher Anniversary, Geralt kijkt terug op zijn avonturen

  In de video die Projekt CD Red heeft uitgebracht zie je Geralt die terugblikt op 10 jaar aan games. Hij praat in het filmpje direct tegen de speler en bedankt de speler voor de laatste 10 jaar.

  Wat je ziet in de video is Geralts verjaardag die wordt gevierd in zijn wijngaard in Toussaint. Geralt praat je bij over hoe het nu met hem en wat andere characters gaat, voordat hij je bedankt voor het spelen van de games.

  Geralt heeft het ook over Gwent en in de video spelen wat characters dit kaartspel. Het kaartspel begon als een gedeelte van The Witcher 3, maar het is ondertussen uitgegroeid tot een volledige vrijstaande game. Je kunt de game spelen, hij is op dit moment in beta. Mocht je geïnteresseerd zijn dan hebben we voor jou 5 dingen die je moet weten over Gwent op een rij gezet.

  De toekomst van The Witcher

  The Witcher 3 zal waarschijnlijk de laatste game worden met Geralt als hoofdpersoon, aangezien zijn verhaal af is. Daarbij is The Witcher 4 is ook nog niet dichtbij aangezien het team nu werkt aan Cyberpunk 2077, een nieuwe sci-fi game.

  The Witcher 3 kwam uit in 2015, alweer 2 jaar geleden en was een enorm succes. In onze review noemen we de game dé RPG van 2015, en mocht je de game nog niet in huis hebben gehaald dan kun je onze 5 redenen lezen waarom je dat wel zou moeten doen.

  The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.