The Witcher 4 release is toch een mogelijkheid

  Een The Witcher 4 release is toch een mogelijkheid, zo beweert Adam Kicinski, CEO van ontwikkelaar CD Projekt Red. Hij zei dit op Poolse televisie.

  Dat er wellicht een The Witcher 4 release komt, is goed nieuws voor fans van Witcher. Alleen kan het nog wel even duren voordat CD Projekt Red met meer informatie naar buiten komt. Het team werkt namelijk op dit moment aan de sci-fi game Cyberpunk 2077.

  The Witcher 4 release is mogelijk.

  "Het zou niet eerlijk zijn tegenover de fans om de serie te vergeten. We hebben meer dan 12 jaar gewerkt in dit universum en ik denk niet dat het hier eindigt," zei CEO Kicinski in Poolse TV show TVN24 BiS.

  Het vervolg van The Witcher zou dan mogelijk afspelen in hetzelfde universum als de vorige Witcher games, maar zou niet om Geralt draaien. Immers is zijn verhaal klaar.

  The Witcher 3 kwam uit in 2015 en was een enorm succes. Inmiddels is de marktwaarde van ontwikkelaar CD Projekt Red geschat op meer dan 1 miljard dollar. In onze review is te lezen waarom dit dé RPG van 2015 was.

  Vorig jaar kwam de laatste uitbreiding van The Witcher 3 genaamd Blood and Wine uit. Heb je The Witcher 3 nog niet gespeeld? Wij gaven 5 redenen om de game alsnog in huis te halen.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.