The Witcher 3 Xbox One X patch voegt HDR toe

  Er is een nieuwe The Witcher 3 Xbox One X patch uitgerold. Deze zorgt ervoor dat de game HDR ondersteunt.

  Eerder werd The Witcher 3 al klaargestoomd voor de Xbox One X door een patch uit te brengen die 4K ondersteunt. Daar zat toen nog niet de toevoeging van HDR bij, maar die is er nu dus toch. Daardoor worden zowel donkere als lichte beelden nog mooier weergeven.

  The Witcher 3 Xbox One X patch werd in begin ontkent

  De patch is opvallend te noemen, aangezien CD Projekt RED, de ontwikkelaar van de game, eerder zei dat er geen PlayStation 4 Pro en Xbox One X updates uitkomen van The Witcher 3. Daar werd afgelopen zomer van afgezien door de eerste update al aan te kondigen en nu kunnen die woorden dus helemaal de prullenbak in, omdat de game nóg een update krijgt.

  Nu kan The Witcher 3 dus toegevoegd worden aan het lijstje met games die een Xbox One X update gekregen hebben. In een eerder stadium zagen we ook Gears of War 4 en The Elder Scrolls V Skyrim een upgrade krijgen.

  The Witcher 3 is sinds mei 2015 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De RPG wordt over het algemeen gezien als de beste game van deze generatie tot nu toe. Dat blijkt ook uit het cijfer dat de gekregen heeft in onze review: een 9,5.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.