The Witcher 3 Wild Hunt Enhanced Edition bestaat niet

  CD Projekt RED ontkent het bestaan van een The Witcher 3 Wild Hunt Enhanced Edition. Een Franse webshop vermeldde de komst van een Enhanced Edition van de game, maar dit is ontkend door CD Projekt RED op de forums.

  Op de forums maakte de ontwikkelaar bekend dat er geen Enhanced Edition uitkomt van The Witcher 3.

  "Er is geen Enhanced Edition van The Witcher 3 op komst volgens ons. Wij hebben in ieder geval geen weet hiervan. Het gaat om een foutje waar we naar zullen kijken."

  The Witcher 3 Wild Hunt Enhanced Edition - misschien in de toekomst?

  Het idee van een The Witcher 3 Wild Hunt Enhanced Edition is zo gek nog niet. De vorige delen van The Witcher kregen namelijk allebei een Enhanced Edition. Ook is er sinds de release van The Witcher 3 in mei 2015 al een hoop DLC verschenen en verder komt de tweede DLC genaamd Blood and Wine ook nog uit in de nabije toekomst. Redenen genoeg dus om misschien alsnog in de toekomst met een enhanced edition op de proppen te komen.

  The Witcher 3 speel je op de Xbox One, PS4 of PC. De game won tijdens The Game Awards 2015 de Game of the Year titel. Ook bij XGN ging de game er met de Game van het Jaar prijs vandoor. Blood and Wine, de tweede DLC voor de game, staat op de planning voor het tweede kwartaal van 2016.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.