The Witcher 3 Wild Hunt bundel exclusief voor Xbox One

  Vanaf 19 mei zal er een nieuwe, exclusieve The Witcher 3 bundel verschijnen voor Xbox One in Nederland. The Witcher 3 Wild Hunt bundel komt in combinatie met een 14-dagen Xbox Live Gold proeflidmaatschap en een digitale downloadcode voor The Witcher 3 Wild Hunt

  Met de bundel krijg je de mogelijkheid om de enorme, open wereld 'Northern Realms' te verkennen als Geralt of Rivia. The Witcher 3 Wild Hunt wordt al met veel prijzen bekroond en ook XGN verwacht veel van deze game. Een vette toevoeging is bijvoorbeeld het feit dat de baard van Geralt groeit.

  The Witcher 3 Wild Hunt bundel

  The Witcher 3 Wild Hunt bundel

  In The Witcher 3 Wild Hunt bundel zal een standaard Xbox One console zitten inclusief draadloze controller, chat headset, HDMI-kabel, voeding, een 14-dagen Xbox Live Gold proeflidmaatschap en een digitale downloadcode voor The Witcher 3 Wild Hunt. The Witcher 3 bundel zal voor 399,99 euro verkocht gaan worden en de game los zal voor 69,98 te koop zijn.

  In The Witcher 3 Wild Hunt wordt het verhaal van de Witcher en hoofdpersoon Geralt van Rivia beëindigd. De personages die hem in het vorige deel probeerden te gebruiken zijn verdwenen, waardoor Geralt in dit derde deel begint aan een nieuwe en persoonlijke missie. Tegelijkertijd met de missie worden de Noorderlijke Koninkrijken binnengevallen door de Wild Hunt. Dit mysterieuze en buitenaardse leger laat een spoor van bloed achter en Geralt lijkt de enige die de Wild Hunt kan stoppen.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.