The Witcher 3 verkoop stond op 6 miljoen in 6 weken

  Dat The Witcher 3 een populaire en goed ontvangen RPG is, moge duidelijk zijn. Nu heeft CD Projekt Red de financiële rapporten uitgebracht, waar de goede The Witcher 3 verkoop nogmaals blijkt; de game is in de eerste zes weken meer dan 6 miljoen keer verkocht.

  Daarnaast werd duidelijk dat het budget van de game op zo'n 73 miljoen euro stond. Door de goede The Witcher 3 verkoop heeft CD Project Red inmiddels zo'n 56 miljoen euro winst behaald. Toch blijft het hier niet bij; het team bij CD Projekt Red is nog steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe content en het verbeteren van de game.

  The Witcher 3 verkoop betekent grote verantwoordelijkheid

  Dit liet Adam Badowski weten, hoofd van CD Projekt Red. Hij schreef in een open brief aan de Witcher-fans dat de goede The Witcher 3 verkoop aan de ene kant een groot compliment is, maar aan de andere kant ook een hele verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Hij wil ervoor zorgen dat de game alle mogelijke DLC gratis krijgt, en dat hij en zijn team de beste ervaring willen bieden voor gamers die het spel hebben gekocht.

  Voor The Witcher 3 zijn nu twee uitbreidingen in ontwikkeling, genaamd Heart of Stone en Blood & Wine. Ook zijn er inmiddels al 16 gratis DLC verschenen. The Witcher 3 is nu verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.