The Witcher 3 Switch reveal in E3 2019 Nintendo Direct

  The Witcher 3, de hitgame en Game of the Year-winnaar van CD Projekt Red, komt naar de Nintendo Switch. De game moet dit jaar nog uitkomen, maar een exacte datum voor de The Witcher 3 Switch is nog niet bekend op het moment van schrijven.

  The Witcher 3 komt naar Nintendo's console onder de naam The Witcher 3 Complete Edition. Het lijkt er dan ook op dat alle DLC voor de game inbegrepen zal zijn in de Switch versie van de game. Of de game verder precies hetzelfde zal zijn als op andere platforms moet nog blijken. De titel 'Complete Edition' suggereert dat de content van de game in ieder geval gelijk zal zijn. Wel zal de game waarschijnlijk grafisch het nodige moeten inleveren op Nintendo Switch, maar dat is gebruikelijk met grote games die later naar de Switch komen.

  The Witcher 3 op Switch komt dit jaar nog

  The Witcher 3 verschijnt dit jaar nog op Nintendo's hybride console. Volgend jaar verschijnt Cyberpunk 2077, het volgende project van ontwikkelaar CD Projekt Red, op de meeste platformen, maar niet op Switch. Die console is daar waarschijnlijk niet krachtig genoeg voor.

  Wil je voor de release van Cyberpunk 2077 jezelf herinneren aan de kwaliteit van CD Projekt Red's games, dan kun je The Witcher 3 draagbaar spelen voordat Cyberpunk uitkomt. De game is door veel publicaties bekroond als 'Game of the Year', dus de game is zeker ook interessant als je deze nog niet eerder hebt gespeeld.

  The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition

  Verkijgbaar vanaf 15 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.