The Witcher 3 speedrun duurt minimaal 25 uur!

  Waarom je het zou doen weten we niet, maar een The Witcher 3 speedrun zal je 25 uur kosten. Besluit je de game op je gemak te spelen dan doe je er ongeveer 200 uur over.

  The Witcher 3: Wild Hunt ontwikkelaar CD Project Red was aanwezig bij het Bandai Namco evenement in Frankfurt, Duitsland. Daar liet de ontwikkelaar weten dat interne testers er 25 uur over deden om het hoofdverhaal van The Witcher 3: Wild Hunt compleet te doorlopen. Dit is zonder het beluisteren van de dialogen en telkens de kortste route te nemen naar locaties.

  The Witcher 3 speedrun duurt lang

  De complete ervaring, inclusief side-quests en het zien groeien van Geralt’s baard, zal ongeveer 200 uur in beslag gaan nemen – en dat is nog zonder de twee uitbreidingen die eerder zijn aangekondigd.

  Eerder deze week verscheen er een video online van de eerste 15 minuten van The Witcher 3: Wild Hunt, die op 19 mei 2015 uitkomt voor PC, PS4 en XB1.

  Vind je het leuk om naar speedruns te kijken, hou dan Awesome Games Done Quick in de gaten. Tijdens dit evenement worden er speedrun marathons gehouden om geld op te halen voor goede doelen.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.