The Witcher 3 mod verandert de wereld in een winter wonderland

  Het is bijna kerst en het zal je vast niet ontgaan zijn, maar heel veel games krijgen speciale kerstupdates. The Witcher 3 is hier helaas niet een van. Toch kun je de game omtoveren met een The Witcher 3 mod.

  Hitman, Overwatch en Destiny kregen allemaal al een kerstupdate. Jammer genoeg stond er voor The Witcher 3 fans geen kerstupdate klaar. Daar heeft een modder echter verandering in gebracht.

  Met een The Witcher 3 mod, ontworpen door KNG, kun je de hele Witcher 3 wereld omtoveren in een winter wonderland. Op sommige plekken in de wereld sneeuwt het al, maar met de mod wordt de gehele wereld bedolven onder het sneeuw. The Witcher 3 mod geeft je dus echt een kerstgevoel.

  The Witcher 3 mod is niet perfect. Niet alle textures zijn namelijk veranderd naar een kerstversie. Hierdoor zullen bijvoorbeeld gebouwen niet voorzien zijn van sneeuw.

  Sneeuw in Velen dankzij The Witcher 3 mod

  Hoewel de mod niet perfect is, zal The Witcher 3 mod je game net even anders laten voelen. Daarnaast is de mod volledig gratis te downloaden en dus zul je niets te verliezen hebben. Je kunt je mod downloaden via nexusmods.com.

  The Witcher 3 kwam uit in de zomer van 2015 en heeft sindsdien verschillende prijzen gewonnen. Ook de DLC die werd uitgegeven werd door de fans goed ontvangen.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.