The Witcher 3 mod geeft Geralt een schild

  Een nieuwe The Witcher 3 mod geeft Geralt de mogelijkheid om een schild te gebruiken. Dankzij de mod Shields die sinds gisteren verkrijgbaar is, kun je nu aanvallen blokkeren met een schild. The Witcher 3 kwam in 2015 uit.

  In een wereld vol zwaarden, bijlen en rondvliegende pijlen is het misschien ook niet zo een gek idee dat Geralt een schild bij zich heeft. Naast het blokkeren van inkomende aanvallen, waaronder pijlen, heb je de keuze uit veertig verschillende schilden. Deze komen van alle verschillende facties in de game.

  Is deze The Witcher 3 mod nodig?

  Een schild gebruiken in The Witcher 3 is geen raar verhaal omdat het gebruik van een schild in de tijd past waar The Witcher zich in afspeelt, met ridders en kastelen lijkt het op de Middeleeuwen. De reden dat ontwikkelaar CD Projekt Red deze feature nooit heeft toegevoegd is onbekend Het is niet uitgesloten dat het misschien wel het gehele vechtsysteem op de schop neemt.

  In de game moet je het vooral hebben van potions, wegrollen en toeslaan met je zwaard. Wanneer je een schild gaat gebruiken kunnen de gevechten een stuk statischer aanvoelen. In een video waarbij het gebruik van het schild wordt getoond kun je alvast een voorproefje nemen. De mod is alleen verkrijgbaar voor PC.

  The Witcher 3 Review

  Op 19 mei 2015 kwam The Witcher 3 Wild Hunt uit voor PC, Xbox One en de PlayStation 4. In onze The Witcher 3 review beoordelen wij het spel met een 9,5. De kleine schoonheidsfoutjes van de game zorgen ervoor dat het cijfer niet hoger uitviel.

  Wij roemen de game om de prachtige en levendige wereld die boordevol content zit. Ook is de verhaalvertelling ontzettend goed en brengen de kleurrijke personages een extra dimensie met zich mee. Daarnaast is het vechtsysteem actievol en uitdagend.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.