The Witcher 3 Game of the Year Edition - ja of nee?

  Komt er nu wel of geen The Witcher 3 Game of the Year Edition? Eerst werd gezegd van niet, maar misschien is dit toch niet helemaal het geval. We legden de vraag voor aan CD Projekt Red.

  In Warschau zit CD Projekt Red en onlangs namen we een kijkje om alvast Blood and Wine te testen. Het is de laatste DLC die uitkomt voor The Witcher 3. Dus een The Witcher 3 Game of the Year Edition met daarbij ook Hearts of Stone zou niet zo gek zijn, toch? We vroegen het aan Philipp Weber, quest-designer bij CD Projekt Red.

  The Witcher 3 Game of the Year Edition

  "Ik weet persoonlijk niet of er plannen zijn. We wilden ons eerst concentereren op de expansie (Blood and Wine, red.) We hebben altijd gezegd dat 2016 nog altijd het jaar van The Witcher is en het jaar is nog niet voorbij dus ik weet niet wat mogelijk kán gebeuren."

  Op de vraag of er dus toch een Game of the Year Edition nog kan komen zegt Weber "Yeah.. Ik sluit niets uit daar". Ook sluit hij niet uit dat er nog een game komt die terugkeert naar het Witcher universum. Weber benadruk dat hij daar niet persoonlijk over gaat en dat Blood and Wine echt het laatste verhaal is met Geralt als hoofdrolspeler.

  Maar ook zegt hij dat er veel fans zijn van de Witcher en dat het wel een optie is op er nog wat mee te doen in de toekomst. En hij kan het zich goed voorstellen dat fans dit willen. "Ik was zelf Witcher fan voor ik aan deze baan begon".

  Blood and Wine komt op 31 mei uit als expansie voor de Xbox One, PS4 en PC.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.