The Witcher 3 Blood and Wine release mogelijk gelekt

  Dat de uitbreiding er aan zit te komen, is al een tijdje bekend. Maar de laatste tijd is er volledige radiostilte over het moment dat The Witcher 3 Blood and Wine release zal zijn. Een mogelijke datum is nu uitgelekt.

  GRYonline, een Poolse gamingsite, zou een lijst op de site hebben gepubliceerd met daarin de datum van The Witcher 3 Blood and Wine release. Het zou gaan om 7 juni, net voor de start van de E3. Op het moment dat andere sites de berichten overnamen, heeft de Poolse site het bericht direct weer offline gehaald.

  Normaliter zou je verwachten dat een dergelijke grote uitbreiding als The Witcher 3 Blood and Wine ná de E3 gelanceerd zal worden. Simpelweg omdat het er meer over gesproken wordt tijdens zo’n groot evenement. CD Projekt Red lijkt hiermee een bewuste tegenbeweging te willen maken.

  The Witcher 3 Blood and Wine release is groot

  The Witcher 3 Blood and Wine uitbreiding zou minimaal twintig uur aan gameplay bevatten bovenop alles wat reeds in de game zit. De ontwikkelaar zegt dat het nieuwe gebied van vergelijkbare grootte is als de main areas van de game. In de uitbreiding zitten onder andere nieuwe quests, side-quests en nieuwe karakters om mee te praten en te vechten.

  Nadat eerder de eerste uitbreiding Hearts of Stone verscheen, is het nu de beurt aan de tweede uitbreiding Blood and Wine. Het extraatje lijkt dus vanaf 7 juni speelbaar en zal voor een iets hogere prijs dan zijn voorganger te koop zijn, namelijk twintig euro.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.