The Witcher 3 Blood and Wine details bekend

  The Witcher 3 Blood and Wine DLC is de nieuwste uitbreiding voor de game van CD Projekt Red. Veel is er nog niet bekend over de aankomende uitbreiding, maar dankzij een nieuw interview gisteren met de ontwikkelaars zijn er nu toch wat kleine details bekend.

  The Witcher 3 ontwikkelaars hebben gisteren tijdens een interview met het Duitse GameStar wat meer informatie gegeven over de aankomende Witcher 3 Blood and Wine DLC. Het interview is in het Duits maar dankzij een Reddit gebruiker is er een Engelse samenvatting verschenen waar de belangrijkste punten staan van het interview.

  Drie 'grote' details bekend voor The Witcher 3 Blood and Wine DLC

  Het eerste punt wat misschien ook wel het belangrijkste punt is voor velen is de releasedatum. Het slechte nieuws is dat deze nog niet bekend is. Het goede nieuws is dat de The Witcher 3 Blood and Wine DLC voor de E3 gelanceerd moet worden. De E3 is dit jaar van 14 tot 16 juni.

  Het nieuws over de releasedatum is in lijn met eerdere uitgelekte mogelijke releasedata.

  Het tweede grote nieuws wat naar voren komt in het interview is de grootte van de uitbreiding. De landmassa in de uitbreiding zal ongeveer net zo groot zijn als de 'Skellige Islands' van de hoofdgame.

  Het derde nieuws, iets minder groot dan de anderen, is dat er bij de uitbreiding een nieuw Gwent deck zal zitten genaamd Skellige.

  Naast deze nieuwtjes over The Witcher 3 Blood and Wine DLC was er nog een aantal nieuwtjes dat niet over de uitbreiding zelf gaat. De studio is niet van plan om The Witcher 1 en 2 te 'remasteren', ook gaat ze geen retail versie maken waarin alle drie de games als bundel te koop zijn.

  De studio is wel aan het kijken voor de mogelijkheid om een The Witcher 3 Game Of The Year editie uit te brengen met alle uitbreidingen en patches.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.