The Witcher 2 gratis voor Gwent testers

  Spelers die deel hebben genomen aan de Gwent closed beta kunnen The Witcher 2 gratis downloaden. Iedereen die de closed beta heeft gespeeld krijgt een e-mail. Hiermee kunnen ze The Witcher 2 aan hun bibliotheek in GOG toevoegen.

  De closed beta van Gwent is net afgelopen. Als dank voor het deelnemen aan de closed beta geeft CD Projekt RED The Witcher 2 cadeau.

  The Witcher 2 gratis via GOG

  Via de gratis code in de email kun je de game via GOG aan je bibliotheek toevoegen. Je moet er snel bij zijn, want de code kun je maar tot 29 mei inleveren. Als je de code hebt ingeleverd, dan blijft de game voor altijd van jou.

  The Witcher 2 Assassins of Kings kwam in 2011 uit voor de PC en Xbox 360. In onze review gaven we de game maar liefst een 9.3. We waren onder de indruk van het verhaal en de keuzevrijheid die de game bood.

  Vanaf morgen gaat de open beta van Gwent van start. Deze is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij zetten alle gameplay details op een rijtje en hadden een interview met een medewerker van CD Projekt RED.

  Voor spelers die de Gwent closed beta niet hebben gespeeld, maar toch de Witcher 2 willen, is er op dit moment een aanbieding op GOG. Je kunt de Enhanced Edition nu voor slechts 2.89 euro downloaden. Ook de overige Witcher games zijn in de aanbieding op GOG.

  Gwent The Witcher Card Game

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.