The Walking Dead The Final Season gameplay uit de doeken gedaan

  The Walking Dead The Final Season gameplay is bekendgemaakt! Tijdens de PC Gaming Show E3 2018 persconferentie kwam de eerste echte gameplay voorbij. Er werd een trailer getoond die de nieuwe mechanics goed toonde.

  De PC Gaming Show persconferentie toonde The Walking Dead: The Final Season gameplay. De nieuwe trailer gaf de eerste details over nieuwe mechanics. De game speel je namelijk op een iets andere manier dan eerdere Telltale games.

  Het eerste grote verschil is dat de camera nu vlak achter Clementine hangt in plaats van dat deze op een statische plek zit. Je kunt deze over-de-schouder camera nu zelf gebruiken. Dit gaat je dan ook helpen tijdens het vechten, want ook hier zijn veranderingen gemaakt.

  Er zullen namelijk gevechten zijn die niet door middel van quick time events uitgevochten worden, want je kunt nu zelf bepalen hoe je een gevecht aanpakt. Er wordt nog steeds aangegeven hoe je een gevecht wilt aangaan, maar de keuze om het te doen is helemaal aan de speler.

  Het laatste seizoen van Telltale The Walking Dead speelt zich een aantal jaren na A New Frontier af. Clementine is opgegroeid en heeft een ouderlijke rol op haar genomen. Ze zorgt voor AJ terwijl ze probeert te overleven in een door zombies overspoelde wereld.

  The Walking Dead The Final Season gameplay niet het enige

  Naast The Walking Dead The Final Season gameplay werd ook de releasedatum nog een keer benadrukt. De eerste aflevering van het laatste seizoen komt op 14 augustus 2018 uit. Wanneer de andere afleveringen uitkomen, is nog niet bekend.

  Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vanavond krijgen we de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.