The Walking Dead The Final Season fysiek exemplaar release bekend

  Skybound Games heeft zojuist op Twitter aangekondigd dat de fysieke release van The Walking Dead The Final Season er al snel aankomt. Ook zijn de releasedatum geruchten van episode 4 bevestigd. Deze zullen op dezelfde datum uitkomen, namelijk op 26 maart 2019.

  Naast de releasedatum voor de fysieke kopie en de laatste episode van The Walking Dead game zijn er ook meer details bekendgemaakt over de game. In het bericht op Twitter staat een link waarin alle informatie te vinden is. Skybound Games begint de introductie met een statement over hoe ongelofelijk het is dat Clementine haar avontuur ten einde is.

  Verrassende fysieke release van The Walking Dead The Final Season

  Toch is Skybound Games klaar voor het einde van het seizoen en de game. Volgens het bedrijf zal de game op een dramatische wijze aan zijn einde komen. De fysieke versie van The Walking Dead The Final Season is een verassing voor bij de release van de laatste episode. Er was namelijk eerder nog niet bekend dat deze uit zou komen.

  De fysieke kopieën van het laatste seizoen komen uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Hierna is de verhaalvertelling in de zombie-overgoten wereld afgerond. Het avontuur begon in 2012 met de eerste episode van het eerste seizoen. Helaas kon de originele developer Telltale Games het verhaal niet afronden. Voor de laatste twee episodes waren gemaakt ging Telltale Games namelijk failliet.

  Pre-order is mogelijk

  De game is verkrijgbaar bij alle grote gamewinkels en bij Skybound Games zelf. Fans reageren enthousiast op Twitter, niet alleen omdat er een fysiek exemplaar uitkomt maar ook omdat de fans de box-art er prachtig uit vinden zien. Andere fans reageren teleurgesteld dat ze deze versie niet in huis zullen halen omdat zij de digitale game al hebben gekocht.

  Desondanks zijn fans over de hele wereld dankbaar dat Skybound Games heeft besloten om The Walking Dead The Final Season af te ronden, aangezien het verhaal anders nog net niet klaar was. Veel gamers hebben Clementine van jongs af aan zien opgroeien en zijn enthousiast om te zien hoe het avontuur zal eindigen, al zal dit waarschijnlijk veel emoties bevatten.

  Geen fysiek exemplaar voor PC gamers

  The Walking Dead The Final Season episode 4 en het fysieke exemplaar is vanaf 26 maart 2019 beschikbaar voor de PlayStation 4, de Xbox One en Nintendo Switch. Helaas voor PC gamers is er geen fysiek exemplaar beschikbaar voor Microsoft Windows, maar de game is wel speelbaar op het platform.

  The Walking Dead: The Final Season

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.