The Walking Dead seizoen 9 zonder Andrew Lincoln

  The Walking Dead seizoen 9 is in de maak en fans konden niet wachten tot dat de afleveringen beschikbaar zouden zijn, maar nu blijkt dat de hoofdpersoon Rick Grimes (Andrew Lincoln) zal verdwijnen uit de serie.

  AMC

  Entertainment Weekly liet weten dat de ster Andrew Lincoln van The Walking Dead zeker weten weggaat. De reden waarom is nog niet bekend. De acteur heeft altijd centraal gestaan in de serie en was de hoofdpersoon in elk seizoen. In The Walking Dead hebben verschillende acteurs en actrices de serie al verlaten, en waarschijnlijk verdwijnt het karakter Rick Grimes nu ook in seizoen 9

  The Walking Dead seizoen 9

  Nadat het achtste seizoen van The Walking Dead was afgelopen, vertelde Andrew Lincoln nog dat hij erg veel zin had om de eerste aflevering van seizoen 9 te zien, die nu gefilmd wordt. Volgens de acteur zou het seizoen anders zijn dan alle andere seizoenen en voelde het voor hem als of ze opnieuw seizoen 1 aan het filmen waren, zo anders was het.

  Ben je groot fan van The Walking Dead? Wij hebben de beste serie momenten van The Walking Dead op een rijtje gezet voor je!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.