The Walking Dead seizoen 9 brengt een bekend personage terug

  The Walking Dead seizoen 9 komt er binnenkort aan en brengt een heel bekend personage terug dat al lang niet meer gezien is. Het blijkt dat Shane Walsh, die in de eerste twee seizoenen de beste vriend van Rick was, zal terugkeren in het negende seizoen van The Walking Dead.

  AMC

  Het is lang geleden sinds we Shane (Jon Bernthal) in The Walking Dead hebben gezien. Hij zorgde voor best wel wat drama in de eerste twee seizoenen van The Walking Dead met zijn felle persoonlijkheid. Hij kwam vaak terecht in conflicten en had best nog al wat problemen met zijn woede.

  Shane in The Walking Dead seizoen 9

  Officieel is nog niet aangekondigd dat Shane Walsh te zien is in seizoen 9 van The Walking Dead, maar hij is verschillende keren op de set van de serie gespot. Er gaan veel geruchten over de rol die Shane gaat spelen in de serie rond, maar waarschijnlijk zal hij een kleine rol gaan spelen in de serie die alleen verschijnt in flashbacks of hallucinaties van Rick.

  Ook werd er over gesproken dat hij misschien de rol van Rick over zou nemen, aangezien acteur Andrew Lincoln niet langer in The Walking Dead te zien zal zijn. Deze kans is wel erg klein aangezien Shane omkwam in seizoen twee en het vrij onrealistisch zou zijn als hij de hoofdrol aan zou nemen in de serie.

  Wil je nog meer over The Walking Dead weten? Dan hebben we hier een lijst met de beste personages uit The Walking Dead.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.