The Walking Dead Season 8 teaser uitgebracht

  Er is een nieuwe The Walking Dead Season 8 teaser uitgebracht. Het toont enkele beelden van het nieuwe seizoen. De teaser is bovenaan de pagina te bekijken.

  In de trailer zijn veel personages te zien die voor zullen komen in het nieuwe seizoen. Ook horen we Rick en Maggie speeches geven om de groep aan te moedigen. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk veel tegenslagen krijgen in het nieuwe seizoen, en natuurlijk is het de vraag of er enkele personages uit de serie zullen verdwijnen.

  The Walking Dead Season 8

  Recent werd aangekondigd wanneer het nieuwste seizoen van start gaat. De productie van de serie werd tijdelijk gestaakt door een ongeluk met John Bernecker, stuntman. Hij verongelukte tijdens de opnames van het aankomende seizoen en heeft de val van 12 meter niet overleefd.

  Voor alle gamers die fan zijn van The Walking Dead is er goed nieuws. Er komt namelijk een augmented reality app aan over The Walking Dead. Dit maakte AMC bekend. Het spel zal te vergelijken zijn met Pokémon Go, maar dan met zombies.

  Recent is ook aangekondigd dat de serie van Netflix zal verdwijnen. Iedereen die zit te wachten voor het zevende seizoen op Netflix, kan dit mooi vergeten.

  Op 22 oktober zal het nieuwe seizoen van start gaan op AMC. Nederlanders kunnen de afleveringen een dag later zien met ondertiteling op de zender van FOX.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.