The Walking Dead season 8 productie stopgezet na vreselijk ongeluk

  De The Walking Dead season 8 productie is volledig stilgelegd nadat er een groot ongeluk is gebeurd op de set. Televisiemaker AMC heeft niet bekendgemaakt hoelang de productie stilligt. Stuntman John Bernecker is overleden nadat hij vanaf 12 meter op een betonnen vloer viel.

  Bernecker lag tot gisteravond met hoofdverwondingen op de intensive care in een ziekenhuis in Atlanta. Volgens Deadline functioneerden de hersenen van de stuntman niet meer en enkele uren later was Bernecker overleden. Een officiële verklaring is nog niet uitgebracht door AMC.

  The Walking Dead Season 8 productie nog steeds stil

  Bernecker en een acteur waren bezig met het in scene zetten van een vechtscene en dat moest aflopen met een routineklusje. De stuntman moest van een balkon achterover vallen maar volgens de bronnen verloor Bernecker controle over zijn voeten en viel hij twaalf meter naar beneden.

  Gale Anne Hurd, producer van de show, heeft via Twitter zijn medeleven geuit naar onder andere de familie van Bernecker..

  In de tweet staat dat iedereen bidt voor zijn familie, vrienden en collega's. Bernecker was geen groentje in de filmindustrie, hij was eerder als stuntman onder andere te zien in The Fate of the Furious, The Hunger Games: Mockingjay Part 2 en Looper.

  Ander The Walking Dead nieuws

  In ander nieuws over The Walking Dead, ditmaal op gamegebied, is dat een VR-game van de serie wordt gemaakt, dit werd op de afgelopen E3 aangekondigd. Op deze aankondiging na is er nog helemaal niets bekend over de VR-versie, we weten alleen dat het niet bij één game zal blijven.

  Skybound Entertainment is de ontwikkelaar en die heeft namelijk beloofd dat zij meerdere VR-ervaringen willen maken waarin jij je net in de wereld van The Walking Dead waant. Het is onbekend wanneer de game uit moet komen maar de ontwikkelaar heeft aangekondigd om snel met meer informatie te komen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.