The Walking Dead Season 3 game reveal is bekend

  De E3 gaat bijna van start, maar vele ontwikkelaars en uitgevers lijken niet langer te kunnen wachten en komen met de ene na de andere vooraankondiging. Zo ook Telltale games dat bekendmaakte dat The Walking Dead Season 3 game reveal op zondag gestreamd wordt en gaf een klein tipje van de sluier.

  De stream zal rond 12 uur 's avonds Nederlandse tijd te volgen zijn. De ontwikkelaar belooft een nieuwe blik te geven op het nieuw seizoen en blikt vooruit op wat er na het derde seizoen nog komen gaat. The Walking Dead Season 3 game reveal zal ons waarschijnlijk ook de exacte datum gaan tonen van de release, welke ergens in het najaar van 2016 is.

  The Walking Dead Season 3 game reveal met oude bekenden

  Wat we nu al weten over het derde seizoen is dat het verhaal nieuwe invalshoeken krijgt, en tevens voortborduurt op het verhaal van Lee en Clementine uit 2012. Dus Clementine is terug en om dit zo goed mogelijk in te passen werken de mensen van Telltale nauw samen met Skybound om deze overgang van game en andere media zo soepel te mogelijk te laten verlopen.

  Het lijkt een gewoonte te worden om nog voor de E3 zelf te komen met allerlei vooraankondigingen en teasers. Zo zagen we van de week al een teaser van de nieuwe Battlefield 1 trailer die op 12 juni zal verchijnen. Telltale meldde met The Walking Dead Season 3 game reveal ook dat het de één van de grootste aankondigingen gaat doen tot nu toe. Maar wat dit exact is, is niet bekend, daarvoor zullen we toch echt moeten wachten tot de E3 2016 van start is gegaan.

  The Walking Dead: A New Frontier - Episodes 1 en 2

  Verkijgbaar vanaf 20 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.