The Walking Dead season 11 bevat een oude bekende

  Tijdens New York Comic-Con (via Deadline) dit weekend is bevestigd dat The Walking Dead officieel terugkeert voor een elfde seizoen. Dat niet alleen, want met de aankondiging werd ook een oude bekende op het podium verwelkomt. Lauren Cohan keert terug als Maggie Greene in The Walking Dead season 11.

  AMC

  Waar het negende seizoen van The Walking Dead pas net op Netflix staat, gaat het tiende seizoen vanavond al in première op FOX. Voor het zover is, maken de makers alvast bekend dat dit niet het laatste seizoen is dat jij hoeft te verwachten. The Walking Dead season 11 gaat er namelijk komen en daarmee ook de terugkeer van Maggie.

  Cohan verliet The Walking Dead gedurende seizoen 9, namelijk in dezelfde aflevering dat ster Andrew Lincoln, die de rol van Rick Grimes speelde, de serie verliet. Ze ruilde The Walking Dead in voor haar eigen televisieserie Whiskey Cavalier, waarin ze de hoofdrol had. Die serie werd alleen na één seizoen stopgezet, waardoor er ruimte was voor Cohan om terug te keren.

  De terugkeer van Maggie lijkt voor de makers niet snel genoeg te kunnen komen. Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat The Walking Dead een andere grote naam zou gaan verliezen. Danai Gurira, die het personage Michonne speelt, heeft namelijk aangekondigd dat ze in het tiende seizoen de serie zal verlaten.

  The Walking Dead season 11 zonder Michonne

  Gurira was zelf ook aanwezig tijdens het panel van The Walking Dead, waarin The Walking Dead season 11 werd onthuld. Hier sprak ze over hoe ze al haar scènes voor het seizoen al heeft opgenomen en dat ze haar personage Michonne zal gaan missen. In welke aflevering Michonne de serie zal verlaten, is nog niet duidelijk.

  Wel is onthuld dat er een nieuw personage in seizoen 11 wordt geïntroduceerd. Het betreft een personage dat in de gelijknamige stripboekenreeks werd geïntroduceerd, genaamd Princess. Ze zal gespeeld worden door Juanita Sanchez.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.