The Walking Dead Our World aangekondigd met augmented reality

  Er komt een nieuwe game aan genaamd The Walking Dead Our World. De mobiele game zal gebruik maken van augmented reality. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

  Bij de aankondiging van Our World is een trailer gekomen. Hierin zien we beelden van spelers die in hun dagelijks leven het spel gaan spelen. Wanneer ze het spel opstarten is de sfeer grimmig. De trailer bevat helaas nog geen gameplay beelden, de trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  The Walking Dead Our World aangekondigd door AMC

  Het spel werd door de Amerikaanse tv zender AMC en ontwikkelaar Next Games aangekondigd. De serie The Walking Dead wordt door AMC uitgezonden. Het spel zal gebruik van de mobiele camera van een speler. Ook komen personages uit The Walking Dead zoals Rick, Daryl en Michonne in de game voor.

  Verder komen er verschillende wapens beschikbaar waar spelers mee kunnen schieten op zombies. Verder maakt het spel gebruik van de locatie van een speler. Zo zien alle spelers dezelfde dingen zoals zombies en wapens.

  Zoals vermeld is er nog geen releasedatum bekendgemaakt. Wel komt The Walking Dead: Our World ‘binnenkort’ naar de App Store en Google Play.

  The Walking Dead: Our World

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.