The Walking Dead kijkcijfers slechtste in jaren

  The Walking Dead seizoen 7 is al bijna toe aan de zesde aflevering, maar helaas doet de show het niet zoals misschien gehoopt. The Walking Dead kijkcijfers van dit seizoen zijn dan ook de slechtste in tijden.

  Het gaat hierbij om de kijkcijfers in de Verenigde Staten, waar de show wekelijks te zien is op de Amerikaanse televisiezender AMC. Volgens Zap2It is de meest recente aflevering van door minder dan elf miljoen mensen bekeken. Een stuk minder dan de première van seizoen zeven.

  The Walking Dead kijkcijfers in dalende lijn

  Die eerste aflevering wist in totaal 17 miljoen kijkers te trekken en was daarmee de op één na meest bekeken aflevering van alle The Walking Dead afleveringen. Sinds die eerste aflevering zijn de The Walking Dead kijkcijfers in een behoorlijke duikvlucht gegaan met minder dan elf miljoen kijkers als dieptepunt. Tot nu toe. .

  The Walking Dead kijkcijfers

  De tabel hierboven, afkomstig van Zap2It, laat zien hoe het huidige seizoen het doet ten opzichte van de voorgaande seizoenen. Het programma duikt nu onder de kijkcijfers van het vorige seizoen dat rond de 13 miljoen kijkers per aflevering wist te scoren.

  Het afnemende aantal kijkers betekent niet dat The Walking Dead slecht scoort. Met elf miljoen kijkers is de show nog steeds een van de best bekeken programma's op televisie en scoort The Walking Dead goed in een van de belangrijkste demografische categorieën, namelijk 18 tot 34 jaar.

  De afleveringen van het zevende seizoen worden met gemengd kritiek ontvangen. Op Rotten Tomatoes krijgt aflvering vier een gemiddeld cijfer van 6,6, terwijl de tweede aflevering een indrukwekkende 9,7 weet te scoren bij critici. In Nederland is The Walking Dead te zien op FOX.

  Wil je nou zelf op de hoogte blijven van alle Walking Dead afleveringen? Lees dan onze The Walking Dead Season 7 recaps voor meer info over de meest recente afleveringen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.