The Walking Dead Final Season releasedata bekendgemaakt

  Ontwikkelaar en uitgever Telltale Games heeft de The Walking Dead Final Season releasedata bekendgemaakt. We kunnen momenteel al aan de slag met de eerste episode, maar nu is ook bekend wanneer de volgende episodes te spelen zullen zijn.

  De eerste aflevering van het laatste seizoen van The Walking Dead kwam drie dagen geleden uit. Deze episode zal vervolgd worden door drie andere afleveringen die dit jaar geleidelijk worden uitgebracht. De releasedata van deze afleveringen zijn inmiddels bekend.

  The Walking Dead Final Season release gaat geleidelijk

  De tweede aflevering zal pas volgende maand uitgebracht worden op 25 september. Daarna moeten fans nog langer wachten. Het vervolg van aflevering 2 komt pas 6 november uit. De finale zal op 18 december te spelen zijn. De afleveringen heten ‘Done Running’, ‘Suffer the Children’, ‘Broken Toys’ en ‘Take us Back’.

  Mocht je het laatste seizoen in de PlayStation Store willen vinden, dan is de kans groot dat je het spel niet te zien krijgt. De game staat in de Nederlandse Store namelijk in het Fins omschreven.

  The Walking Dead Final Season is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

  The Walking Dead: The Final Season

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.