The Technomancer gameplay trailer toont een buitenaardse setting

  The Technomancer is nog maar net aangekondigd en de E3 trailer geeft alvast pre-alpha gameplay beelden. Bekijk de bovenstaande Mars-achtige RPG setting waarin we een bad ass guy volgen tijdens het vechten en verkennen van de planeet.

  Op de redactie werd meteen al geroepen dat The Technomancer iets weg heeft van The Force Unleashed en The Witcher 3 Wild Hunt.

  Aangezien de bovenstaande trailer alleen nog pre-alpha gameplay beelden bevat is er nog geen voice acting toegepast. De beelden liegen echter niet en tonen een prachtige Mars achtige setting waarin bad ass gevechten worden gehouden.

  Spel als de Technomancer

  In The Technomancer speel jij als een 'Technomancer' oftewel een cybergenetische gemuteerde en versterkte magische strijder. Ontwikkelaar Spider en uitgever Focus Home geven aan dat de game een cyberpunk setting bevat met post-apocalyptische gebeurtenissen.

  Er is nog weinig bekend over de game op een aantal screenshots na. Deze kun je hieronder bekijken. Wel weten we dat de game naar de PlayStation 4 en Xbox One komt.

  The Technomancer

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.