The Surge trailer toont combat in game

  De nieuwe The Surge trailer toont de combat van de game. Focus Home Interactive plaatste de trailer op Youtube. Het is de launch trailer voor de game.

  Eerder kwam al een gameplaytrailer uit voor The Surge. Ook werd het vechtsysteem in een andere trailer uitgelegd. Nu heeft The Surge ook een cinematic trailer gekregen.

  The Surge trailer met meer actie

  Ter ere van de aankomende launch krijgt de game een launch trailer. In de cinematic launch trailer komt de achtergrond van het speelbare personge naar voren. Verder is er genoeg actie tussen de verschillende mecha's te zien.

  The Surge is een soort futuristische Dark Souls. In de game is de industrie afhankelijk geworden van machines. Jij bent een van de weinige fabrieksmedewerkers die er nog zijn en je moet het zien op te nemen te grote robots en enkele menselijke vijanden. De game biedt veel vrijheid voor de speler.

  The Surge komt 16 mei uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze preview zijn onze eerste indrukken van de game te lezen. Ook hadden wij een interview met de creative director van de game.

  Bekijk de nieuwe trailer van The Surge bovenaan de pagina!

  The Surge

  Verkijgbaar vanaf 16 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.