The Surge details onthuld door Reddit gebruiker

  Een speler heeft enkele The Surge details onthuld. Hij kreeg een PlayStation 4 versie van het spel in handen. Hij deelde zijn ervaringen met de wereld.

  Een gebruiker op Reddit heeft de game al in bezit en besloot zijn ervaringen met het internet te delen. Op Reddit konden spelers vragen over de gameplay aan hem stellen.

  The Surge details door Reddit gebruiker

  âEen van de details die de gebruiker opviel was dat de combat in de game goed aanvoelt. Het doet hem denken aan een mix tussen Dark Souls 2 en Dark Souls 3. Dit belooft veel goeds, aangezien beide games hoge cijfers kregen in onze reviews.

  Verder voelt het verhaal van het spel erg cliché aan. Over de gameplay is de gebruiker meer te spreken. Volgens hem is het sneller dan Lords of the Fallen, maar trager dan Dark Souls 3. Ook heeft de game veel verschillende wapentypes.

  The Surge is een third person action game die zich afspeelt in de toekomst als sci-fi setting. Deck 13 Interactive is de ontwikkelaar van de game. Zij waren eerder al verantwoordelijk voor Lords of the Fallen, die in onze review een 8.5 kreeg. Spelers kunnen, wanneer de game op 16 mei uitkomt, zelf aan de slag met The Surge.

  The Surge

  Verkijgbaar vanaf 16 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.