The Surge 2 release aangekondigd voor 2019

  The Surge krijgt een vervolg. Focus Home Interactive, het bedrijf achter de titel, heeft namelijk een The Surge 2 release aangekondigd. De game moet volgend jaar uitkomen en doet dat op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Veel details zijn er niet bekend over The Surge 2, behalve dat Deck 13 de ontwikkeling weer op zich neemt. Ook de wereld belooft significant anders te worden. Focus Home Interactive spreekt namelijk over een "uitgestrekte, verwoeste stad met een groter en ambitieuzer level design".

  The Surge 2 release volgt al snel na eerste deel

  De aankondiging van The Surge 2 valt niet lang nadat het eerste deel is uitgekomen. Het originele The Surge stamt namelijk van mei 2017 en bracht ons de moeilijke gameplay die we kennen van de Dark Souls serie. In tegenstelling tot de duistere serie van From Software, speelt The Surge zich in de toekomst af. Geen rooskleurige toekomst, want de aarde is uitgeleefd en moet van de ondergang gered worden.

  Een soortgelijk scenario gaat zich ook voordoen in The Surge 2, dat in 2019 uitkomt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  The Surge 2

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.