The Shining vervolg in de maak

  Het boek van het The Shining vervolg wat door Stephen king geschreven is, zal verfilmd worden. The shining was in 1977 gefilmd en zal eindelijk een vervolg krijgen.

  Warner Bros

  The Tracking Board meldt dat de Oscarwinnende Akiva Goldsman gaat schrijven voor de scenario's in de film. Het boek 'Dr. Sleep', het vervolg op The Shining, is geschreven in 2013.

  The Shining is een film uit 1977 die het verhaal volgt van de schrijver Jack Torrance, die aan wordt genomen als huisbaas van een hotel in de bergen van Colorado. Jack ziet dit als de perfecte kans om inspiratie voor zijn nieuwe boek op te doen en trekt samen met zijn vrouw en zoontje in in het hotel. Er gaan geruchten rond over de kwade krachten in het hotel en dat de vorige huisbaas ook krankzinnig is geworden en heeft zijn familie vermoord. Jack negeert alle geruchten en gaat in het hotel wonen, maar al gauw hebben de kwade krachten ook effect op Jack.

  The Shining vervolg

  In het boek 'Dr. Sleep' volgen we Danny Torrance, die alle gruwelijke gebeurtenissen uit de eerste film van The Shining heeft overleeft. Adolescent Danny werkt in een verpleegtehuis voor terminale patiënten en helpt hun met de overgang van deze wereld naar de volgende bij het overlijden. Ewan McGregor zal in de rol van Danny Torrance treden.

  Op zoek naar meer horror? Dan hebben we hier de vijf beste horror films op Netflix. Kijk je liever naar series? Dan zijn hier de beste horror series op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.