The Sandbox 2 aangekondigd door Bandai Namco

  Het vervolg op The Sandbox is aangekondigd. The Sandbox 2 zal The Sandbox Evolution gaan heten en zal gemaakt worden door de originele ontwikkelaar Pixowl in samenwerking met Bandai Namco.

  In de nieuwe game moet het mogelijk worden voor spelers om hun eigen wereld te bouwen, te manipuleren en interactie te hebben met de natuurlijke elementen. Daarnaast zal het mogelijk zijn om je eigen levels te creëren door bestuurbare helden toe te voegen aan de game.

  Enkele van deze helden zullen bestaan uit de meest bekende en populaire personages uit de geschiedenis van Bandai Namco. Als voorbeeld werd Pac-Man genoemd.

  The Sandbox 2 gaat The Sandbox Evolution heten

  Na de release van The Sandbox 2 zullen er in de loop van de tijd meer karakters van Bandai Namco worden toegevoegd. In The Sandbox Evolution zullen spelers hun eigen pixel achtige werelden moeten bouwen of juist werelden vernietigen.

  Dit kan door gebruik te maken van de zogeheten 'Physics Tool Box' waarmee spelers meer dan 170 elementen kunnen gebruiken. The Sandbox is een 2d game waarbij de spelers platformgames, pixel art, chiptunes muziek, en physics-based simulaties creaties kunnen maken, delen en spelen met andere spelers.

  Op dit moment is de game nog in ontwikkeling en zal de release van de game waarschijnlijk aan het einde van deze maand verschijnen.

  Door de samenwerking met Pixowl is Bandai Namco een nieuwe weg ingeslagen, namelijk de weg van user generated content. Volgens Tatsuya Kubota, hoofd van mobiele en web gaming bij Bandai Namco, is de samenwerking met Pixowl een mooie kans om samen te werken met een sterke speler in de mobiele game markt.

  The Sandbox Evolution

  Verkijgbaar vanaf june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.