The Quiet Man release aangekondigd voor PlayStation 4 en PC

  Square Enix werkt momenteel aan een compleet nieuwe game. Tijdens de E3 presentaties werd de The Quiet Man release onthuld. De game zal digitaal naar de PlayStation 4 en PC komen.

  Het nieuws werd bekendgemaakt aan de hand van een korte trailer. Hierin werden de eerste sfeerbeelden van dit nieuwe spel toegevoegd.

  Onthulling The Quiet Man release

  De makers beloven dat The Quiet Man een meeslepend verhaal moet gaan vertellen waarbij de graphics van een game worden gecombineerd met gefilmde live-actie beelden. Door deze mix van film en game moet een actievol verhaal worden vertelt op de PlayStation 4 en PC.

  Er is momenteel nog vrij weinig over dit spel bekend, maar in augustus zullen we sowieso meer informatie krijgen. Bovenaan deze pagina kun je de trailer van deze nieuwe game bekijken. Zodoende krijg je een kleine indruk wat Square Enix met The Quiet Man in petto heeft.

  In de trailer zien we de eerste live action beelden die onderdeel moeten vormen van deze game. Het is net alsof we naar een film zitten te kijken. Een paar mannen bevinden zich in een steeg terwijl er plots een hoge piep te horen is die hun aandacht trekt. Dan verandert het filmische beeld plots in gameplay waarbij er in die steeg een gevecht uitbreekt.

  Ook andere games

  Dit is niet de enige nieuwe onaangekondigde game die Square Enix onthulde. Tijdens haar presentatie maakte ze ook al bekend aan Babylon's Fall te werken. Van deze titel is evenals echte informatie bekend en blijft het gissen wat voor een spel dit eigenlijk wordt.

  The Quiet Man

  Verkijgbaar vanaf 1 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.