The Punisher seizoen 2 trailer 'Back To Work' uitgebracht

  Het jaar begint goed met een teaser trailer van The Punisher seizoen 2. Deze is gisteren uitgebracht door Netflix. Met deze korte dertig seconden worden fans enthousiast gemaakt voor het tweede seizoen van de populaire Netflix Original. De teaser trailer heet “Back To Work”, dus het is tijd voor The Punisher om weer aan het werk te gaan.

  Frank Castle keert binnenkort terug, waarbij hij niemand weg laat komen met hun slechte daden. Wanneer het rechtssysteem faalt om een gepaste straf te geven, neemt hij het recht in eigen handen. Veel fans zijn enthousiast over zijn terugkeer, maar de bad guys in de serie zullen daar hoogstwaarschijnlijk minder tevreden over zijn.

  De trailer van The Punisher seizoen 2

  De trailer is alleen op Twitter geplaatst op het The Punisher account. De korte teaser trailer laat eerst een glas zien waar whiskey of een andere alcoholische versnapering in lijkt te zitten. Daarna een brandend contract, waarbij het as zich vormt tot een doodshoofd, wat het logo van The Punisher is. Daarna vertelt de trailer van The Punisher seizoen 2 “Coming Soon”.

  Wanneer is de release?

  Coming Soon vertelt ons nog weinig over de releasedatum, maar de kans is er dat het inderdaad heel snel zal zijn. Een tijd geleden plaatste Netflix een bericht op Twitter, waarin een video stond met een overzicht van releasedatums. Deze lijst bevatte The Punisher, waarbij 18 januari 2019 stond. De lijst werd vervolgens snel van Twitter verwijderd. Dus blijkbaar was dit nog niet de bedoeling.

  Het is alleen niet bevestigd dat het tweede seizoen van The Punisher op die datum uit zal komen. Ook kan het als redelijk onwaarschijnlijk worden opgevat, aangezien er alleen nog maar teaser trailers zijn uitgebracht en dus nog geen officiële trailers. Daarnaast is het ook best laat om in zo’n korte tijd nog aan te kondigen dat een nieuw seizoen van een grote serie als The Punisher uit zal komen.

  Kans op annulering

  Op Twitter reageren fans enthousiast over de trailer, maar ze vertellen daarbij dat ze graag de releasedatum en de officiële trailer willen zien. Daarnaast zijn veel fans ook bang dat Netflix de Marvel-serie zal gaan annuleren, aangezien dit in 2018 vaker het geval is geweest voor andere Marvel-series, zoals Daredevil, Iron Fist en Luke Cage.

  Hoewel Daredevil drie seizoenen heeft geduurd, hebben Iron Fist en Luke Cage beiden maar twee seizoenen geduurd. Het is dus nog maar afwachten of de serie zich na het tweede seizoen zal voortzetten, of geannuleerd zal worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.