The Predator release is vertraagd

  The Predator, de nieuwe film uit de Predator franchise, is vertraagd. The Predator release zou eigenlijk op 9 februari 2018 in de bioscoop verschijnen, maar de release is verplaatst naar 3 augustus 2018.

  The Predator is het vierde deel uit de Predator franchise en het vervolg op Predators uit 2010. The Predator wordt geregisseerd door Shane Black, die ook Iron Man 3 en The Nice Guys heeft gemaakt. Black liet vorig jaar weten dat The Predator van grotere schaal wordt dan de vorige delen uit de Predator serie. Aan hem werd gevraagd om de nieuwe Predator film net zo te behandelen als Iron Man 3.

  The Predator release

  Arnold Schwarzenegger die in de eerste Predator film uit 1987 speelde zal niet in The Predator te zien zijn. Het script van de film was aan hem voorgelegd, maar de Governator liet weten niet onder de indruk te zijn van het formaat van zijn rol.

  The Predator wordt dus de vierde Predator film, daarnaast zijn er ook nog twee Alien vs. Predator films die ook deel uitmaken van de franchise. De bijbehorende game, Aliens vs. Predator, verscheen in 2010 en is beschikbaar op PS3, Xbox 360 en PC. In onze review kreeg deze game een 7.0. Alien en Predator zijn ook te bewonderen in Mortal Kombat XL, waarin de monsters werden toegevoegd met DLC packs.

  Aliens vs. Predator

  Verkijgbaar vanaf 19 february 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.