The Order 1886 kan 12 miljoen keer verkopen volgens analist

  Vanaf komende vrijdag 20 februari ligt The Order 1886 in de winkels. Deze PlayStation 4 exclusive kan het heel goed doen. Analist Michael Pachter denkt dat de game miljoenen gaat verkopen.

  In een interview met website Gaming Bolt kwam The Order 1886 ter sprake. Deze nieuwe game van ontwikkelaar Ready At Dawn zal miljoenen verkopen volgens de voorspellingen van Pachter.

  "[...] waarschijnlijk 3.5 tot 4 miljoen van de PS4 gamers koopt het, en dan komen er nog 1 tot 2 miljoen bij die in de komende maanden een PlayStation 4 kopen. Dus ik denk dat er eind van het jaar 5 miljoen exemplaren verkocht zijn en dat is geweldig," zo stelt hij.

  The Order 1886 bundel

  Dat aantal kan nog flink oplopen als Sony later een bundel uitbrengt met de game gratis erbij. Pachter denkt dat dit ook de strategie wordt van Sony. Eind dit jaar zouden we dan zo'n bundel krijgen, waardoor het aantal verkochte exemplaren tot wel 12 miljoen kan oplopen.

  Michael Pachter is analist bij Wedbush Securities. Hij doet regelmatig uitspraken over zijn voorspellingen. In hoeverre deze kloppen verschilt keer op keer.

  Commentaar op The Order 1886 lengte

  The Order 1886 kreeg deze week flink wat commentaar te verduren. Er zijn vooral zorgen over de speelduur. In hoeverre die kloppen lees je in onze review die op donderdag zal verschijnen. Tot die tijd hebben we wel een nieuwe The Order 1886 preview klaar staan.

  The Order: 1886

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.