The Meg trailer uitgebracht door Warner Bros

  De eerste The Meg trailer is uitgekomen. In de trailer kunnen we een eerste blik werpen op de aankomende haaienfilm van Warner Bros. De spectaculaire actiefilm moet in augustus van dit jaar uit worden gebracht.

  De aankomende film van Warner Bros. Pictures bevat Jason Statham in de rol van Jonas Taylor, een man die zijn angsten moet overwinnen om een haai van maar liefst 21 meter groot te stoppen. De Megalodon, zoals deze enorme haaien worden genoemd, verscheen rond 18 miljoen jaar geleden en zou zo'n 1,5 miljoen jaar geleden uitgestorven zijn. Stathams karakter ondervindt dat dit niet helemaal het geval is.

  The Meg trailer vol spektakel

  De eerste trailer van de sci-fi actie horrorfilm toont niet alleen de enorme Megalodon, maar in het voorproefje van de film kunnen we ook een gigantische octopus zien. Het meeste gevaar voor de mensheid komt echter van de Megalodon, die met zijn reusachtige lichaam onder tientallen mensen te zien is bij het strand.

  Naast de heldhaftige Statham zijn ook onder andere acteur Rainn Wilson en actrice Ruby Rose te zien in de spannende film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.