The Mandalorian trailer en foto's getoond tijdens Star Wars Celebration

  De eerste Disney+ serie is uit de doeken gedaan tijdens Star Wars Celebration 2019. The Mandalorian vertelt een nieuw verhaal uit A Galaxy Far, Far Away. Tijdens Star Wars Celebration kregen bezoekers de eerste trailer te zien van The Mandalorian. De trailer is officieel alleen achter gesloten deuren getoond, maar is wel online al te vinden.

  Tijdens Star Wars Celebration kwamen Dave Filoni en Jon Favreau op het podium om de eerste trailer te laten zien van de nieuwe Disney+ serie The Mandalorian. Het gehele panel van The Mandalorian kun je terugkijken op het YouTube-kanaal van Star Wars.

  Pedro Pascal zal de rol van The Mandalorian op zich nemen en was ook aanwezig tijdens het panel. Hier vertelt hij het een en ander over zijn karakter. Zo is The Mandalorian een bounty-hunter in hart en nieren die het liefst alleen werkt. In de trailer wordt hij ook neergezet als een ware badass die voor niets en niemand terugdeinst.

  Naast Pedro Pascal waren ook Gina Carano en Carl Weathers te zien die beide ook een rol spelen in The Mandalorian. Hoe deze personages iets te maken hebben met The Mandalorian is nog niet helemaal duidelijk, maar tijdens het panel waar ook de trailer werd vertoond, vertelden ze kort iets uit over hun personages.

  The Mandalorian

  The Mandalorian trailer en meer tijdens Star Wars Celebration

  The Mandalorian zal zich vijf jaar na Return of The Jedi afspelen. Jon Favreau laat weten dat er een compleet nieuw verhaal zal worden getoond in The Mandalorian. Er zal vooral focus worden gelegd op de onderwereld in The Outer Rim. Hier zijn vaak de zwaarste criminelen uit het universum te vinden.

  De bounty-hunter robot IG-88, die we vaak terugzien in Star Wars-films, maar ook The Clone Wars-serie zal ook een verschijning maken in The Mandalorian. Dit karakter zal worden ingesproken door Taika Waititi, regisseur van onder andere Thor: Ragnarok.

  Naast The Mandalorian nieuws kregen we dit weekend ook de eerste Star Wars 9 trailer, waar de titel bekend werd gemaakt. De laatste film uit de Skywalker-saga zal The Rise Of Skywalker heten. De trailer kun je hier nog een keer kijken.

  The Mandalorian zal gelijk te zien zijn als Disney+ uit zal komen op 12 november in Amerika. Wanneer de dienst naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.