The Lord of the Rings serie geteased op sociale media

  The Lord of the Rings serie is geteased op de sociale media op het officiële Twitter account van The Lord of the Rings on Prime. Op het account zijn berichten geplaatst met kaarten van de fictionele wereld. Daarna zijn er links geplaatst waarmee je de kaarten kunt ontdekken en downloaden.

  New Line Cinema

  Fans van de welbekende filmserie reageren enthousiast op de berichten op Twitter en zijn al druk bezig met speculeren over de aankomende serie. In 2017 werd voor het eerst bekendgemaakt dat de serie eraan zat te komen en later werd bekendgemaakt dat de serie over The Lord of the Rings in ieder geval vijf seizoenen zal duren. De serie wordt ontwikkeld door Amazon.

  Het is nog onbekend wanneer de serie precies uit zal komen, maar Amazon doelt erop om de serie uit te brengen in 2020. Hoewel de hitserie in hetzelfde soort genre valt als Game of Thrones, zal die laatstgenoemde dan al geëindigd zijn. De aankomende serie van The Lord of the Rings zal waarschijnlijk wel gaan concurreren met de prequel van Game of Thrones, namelijk The Long Night.

  Een tease van een serie van The Lord of The Rings

  De twee verschillende kaarten die op Twitter zijn geplaatst laten verschillende plaatsen uit het The Lord of the Rings universum zien. Boven de kaarten staan teksten die uit een gedicht uit de The Lord of the Rings films komen. Tot nu toe zijn er twee kaarten geplaatst met ieder één zin uit het gedicht. Aangezien het gedicht uit negen zinnen bestaat is de kans groot dat er in totaal ook negen kaarten worden geplaatst om het gedicht af te ronden.

  De The Lord of the Rings filmserie heeft vele fans over de hele wereld. Wat begon bij een boeken liep uit tot een wereldberoemde filmserie vol bekende personages. Na deze films is er nog een prequel filmserie uitgebracht, namelijk The Hobbit. Fans weten dan ook precies over welk gedicht er wordt gepraat in de berichten op Twitter.

  Een flink budget

  Er worden geen kosten bespaard bij het maken van de nieuwe serie. Amazon kondigde eerder namelijk aan het maken van de nieuwe serie in de miljarden op zal lopen. Vermoedelijk zal er ongeveer dertien miljoen dollar per aflevering worden uitgegeven. Amazon is momenteel vooral populair in de Verenigde Staten met haar streaming service Prime Video. Door middel van de serie van een welbekende en geliefde franchise hoopt de streaming service te concurreren met Netflix in Europa.

  Vermoedelijk zal de eerste aflevering van de serie worden uitgezonden in de zomer van 2020.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.