The Long Dark release, verfilming aangekondigd

  De surivival game The Long Dark release is uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is na twee jaar eindelijk uit early access gegaan en is nu beschikbaar om te spelen.

  Bij de release van The Long Dark is ook een trailer gekomen. Deze is bovenaan de pagina te bekijken. In de trailer zien we een korte introductie van het verhaal met beelden van de omgeving, personages en een kort verhaal.

  Overleven in The Long Dark release

  The Long Dark is een overlevingssimulatie die zich afspeelt na een geomagnetische storm, dit zijn storingen in de magnetische velden van een planeet. Tijdens de game moet iedereen in de hele wereld het doen zonder stroom, hierdoor begint de mensheid al snel uit te sterven. De speler bevindt zich in een omgeving waar water en voedsel schaars zijn. Hierdoor moet de spelers zelf op eten jagen, enkele beelden hiervan zijn in de trailer te zien.

  Naast de release van de game is ook bekendgemaakt dat Jeremy Bolt, filmproducent van Resident Evil van plan is om een verfilming te maken van de game. Dit meldt Raphael van Lierop, oprichter van studio Hinterland. Zijn doel is om originele entertainment te maken die hij over verschillende media kan verspreiden. De eerste stap in deze richting is door de samenwerking met Jeremy Bolt.

  The Long Dark

  Verkijgbaar vanaf 1 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.