The Lion King trailer te bewonderen

  The Lion King is één van de aankomende Live Action films van Disney. De eerste trailer van The Lion King is nu te bewonderen. In de trailer zien we al het stuk van officiële verhaal terug. The Lion King is echt een film voor de liefhebber van klassieke Disney films.

  Met The Lion King reis je naar de Afrikaanse savanne, waar een toekomstige koning wordt geboren genaamd Simba. Simba wordt uiteindelijk verbannen uit het koninkrijk en ontmoet nieuwe vrienden, waar hij mee opgroeit. Het is Simba's doel om terug te nemen wat hem toebehoort: de troon!

  De cast bestaat uit Donald Clover als Simba en Beyoncé Knowles-Carter als Nala. James Earl Jones speelt Mufasa en Chiwetel Ejiofor speelt Scar, de broer van Mufasa. Het komische duo Timon en Pumbaa worden gespeeld door Billy Eichner en Seth Rogen.

  The Lion King trailer en poster

  Op Twitter werd de poster van The Lion King al gedeeld. Daarnaast plaatste Disney de eerste trailer van de film op YouTube, Twitter, Facebook en Instargram.

  Er is nog een andere aankomende live action film van Disney, Dumbo. De eerste trailer en poster van Dumbo zijn laatst al vrijgegeven. Nu komt Disney met de trailer en poster voor The Lion King. Dit is de eerste film van de reeks live action films van Disney. De geliefde personages worden opnieuw tot leven gebracht.

  Kun je niet wachten totdat The Lion King in de bioscoop draait? Je kunt op Twitter, Facebook en Instagram alle informatie over de film bijhouden. The Lion King draait vanaf 17 juli 2019 in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.